Nem rendelhetsz ebből az országból. United States

Bemutatkozás

Cégünk 1992-ben alakult. A tulajdonosok szakmai hozzáértésüket nyomdaipari, marketing, könyvkötő és  szitanyomó végzettséggel alapozták meg. A nyomdaipari szakág 1996-ban indult először ofszet és magas-nyomó technológiával, majd szitanyomással bővült a technológia.

A hagyományos nyomdaipari szolgáltatások körét, mind a jelentkező új igények, mind a technikai fejlődés lehetőségei arra ösztönözték a cég vezetését, hogy fejlesszen és beruházzon. A paletta ezek után a reklám feliratozás szinte teljes körét jelentette. Először tamponnyomás, majd, digitális kivágás, reklám- és cégtábla készítés, gépi hímzés, lézergravírozás, mechanikus gravírozás, textil és más nagy formátumú nyomtatás, 3D-s CNC-s marás technológia követte.

A kezdetben 150m2-es irodánk és műhelyünk mára már 420m2 alapterületet foglal el, ahol a gépparkunk, műhelyeink és irodánk van. A hagyományos ofszet nyomtatás után digitális nyomdagép beszerzéssel fejlesztettük ezen üzemágunkat.

Az eszköz bővítéseken kívül a humán erőforrás tudásának fejlesztésére is figyelemmel vagyunk.

Mára már egy nyugodt kiegyensúlyozott tapasztalt irányító egységet egy kreatív, rugalmas és szorgalmas fiatal csapat veszi körül. Figyelemmel kísérjük a piac változásait, igényeit. Eszközeink segítségével nemcsak szolgáltatást végzünk, hanem termékeket is gyártunk. A több, mint két évtizedes múlt és tapasztalat, megbízhatóság cégünket ismertté, elismertté tette, melyre nagyon büszkék vagyunk. Cégünk egyre keresettebb és megbecsültebb ami számunkra nagyon fontos visszajelzés. Hálásak vagyunk minden vásárlónknak és partnerünknek!

Ez úton is köszönjük a belénk fektetett bizalmukat!

Tisztelettel:
                        László Mária tulajdonos